Hvorfor dedikerte vinterdekk overgår andre dekk om vinteren



Det er ingen tvil om at dedikerte vinterdekk, både piggdekkede vinterdekk og piggfrie vinterdekk, gir den ultimate ytelsen under tøffe vinterforhold. Dette fordi spesialiserte slitebaner og gummiforbindelser ikke trenger å gå på akkord med andre årstider og er tilpasset snø og is sammen med minusgrader. Piggdekk gir også ekstra grep som kommer godt med på is. Hver stat i USA har forskjellige lover med hensyn til vinterdekk, så det er viktig å se på lovene som gjelder staten der du bor.



Avhengig av hvor du bor, vil det også være en forskjell for når du skal bytte til vinterdekk, da vinterværet kommer i oktober allerede i noen stater. Husk at den generelle indikasjonen for vinterdekk er når temperaturen synker nær frysepunktet. Dette er ettersom den spesielle gummiblandingen til vinterdekk klarer å holde seg myke selv i kaldt vær. Hva med piggdekk? Noen stater som bare tillater gummipigg, mens andre tillater både metall- og gummipigg, så det er igjen viktig å være klar over lovene i staten der du bor. Vinterdekk vil forbedre trekkraft, bremsing og håndtering, idet dagens vinterdekk ikke er designet for å fungere bare under snødekte forhold, men for å yte bedre på kaldt, tørt fortau. Den store ulempen med vinterdekk er imidlertid behovet for å bytte dekk når vintersesongen er over. Dette er fordi vinterdekk ikke er laget for å brukes i andre årstider, men om vinteren, og i noen stater er det til og med ulovlig, spesielt for piggdekk.

Når du utstyrer bilen din med vinterdekk, er det viktig at de er installert i sett med fire for å opprettholde kontrollen og stabiliteten til bilen din. Enten du investerer i piggdekk eller piggfrie dekk, vil du kunne håndtere de tøffeste vinterforholdene, og hvis du bor i et område med alvorlige vintre, vil du sannsynligvis ikke bli skuffet over ytelsen. Hvis du ikke er villig til å bytte til vinterdekk om vinteren, kan allværsdekk vurderes, da de også har "tre topp fjellsnøflak" -emblemet som angir bruken under alvorlige vinterforhold. Hvis området der du bor har milde vintre, vil kanskje til og med et allværsdekk være tilstrekkelig.

For mer informasjon om vinterdekk, besøk: https://www.nokiantyres.no/

Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Vedlikehold Dekkene Dine Gjennom Vintersesongen

Grunner for å kjøpe de beste vinterdekkene til kuldesesongen

Hva du bør vite før du kjøper piggfrie dekk