Hva du bør vite før du kjøper piggfrie dekk

 piggfrie dekk

Ingenting kan være så skremmende som å kjøre på ispakkede veier med sommerdekk. Siden sommerdekkene ikke er laget for å gi godt grep på vinterveier, er sjansene for å skli og bli involvert i en ulykke veldig høy. Siden dekkene er en av bilens viktigste sikkerhetsfunksjoner, må du investere i gode vinterdekk når den kalde årstiden nærmer seg. Hvis stedet du kommer fra får mer snø enn is om vinteren, bør du vurdere å kjøpe piggfrie dekk.

Før du kjøper piggfrie dekk til kjøretøyet ditt, er det et par ting du bør vite om dem. Disse dekkene har et ikon på dem som viser at de er utformet for å fungere godt om vinteren. Ikonet er et tre-toppet fjell som har et snøfnugg inni seg. Det er ikke bare tilgjengelig på piggfrie dekk, men også på piggdekk og allværsdekk. Hvis du kommer over et dekk som ikke har dette symbolet, betyr det ganske enkelt at det ikke er designet for å brukes i is og snø.

En annen ting du bør vite om piggfrie dekk er at de er laget av myk gummi. Sammenlignet med gummien som brukes til å lage sommer- og helårsdekk, er den som brukes til å lage vinterdekk mykere. Når temperaturen faller under frysepunktet, herdes gummien akkurat nok slik at du kan kjøre komfortabelt også i kaldt vær. Du vil også kunne legge merke til at slitebanen på de piggfrie dekkene er annerledes enn på sommerdekkene. De er laget på den måten for enkelt å kunne støte fra sef is og snø på veien når du kjører bilen.

Når noen kjøper piggfrie dekk for å bruke om vinteren, kjøper de vanligvis bare to av dem til å bruke sammen med sommer- eller helårsdekk. Dette er ikke lurt i det hele tatt. Selv om du vil spare penger ved å kun kjøpe to vinterdekk, vil du ikke kunne få sikkerheten og komforten som du ville få fra fire piggfrie dekk. I tillegg til å forbedre sikkerheten til kjøretøyet, vil fire vinterdekk også sikre jevn slitasje av slitebanen på dine sommer- eller helårsdekk.

For flere tips for kjøp av piggfrie dekk, sjekk ut https://www.nokiantyres.no/ i dag.


Mga Komento

Mga sikat na post sa blog na ito

Vedlikehold Dekkene Dine Gjennom Vintersesongen

Hovedfaktorer Som Kan Skade Dekkene Dine

Ting Å Vite Når Du Er På Jakt Etter Sommerdekk Av God Kvalitet